Interkerkelijke Kerkproeverij Event

8 oktober 2022
11:00 tot 16:00

Het Interkerkelijke Kerkproeverij Event.
Oranjepark - Apeldoorn - 8 oktober - 11.00 tot 16.00 uur.

8 oktober 2022
11:00 tot 16:00
Locatie
Oranjepark

Het Interkerkelijke Kerkproeverij Event.
Oranjepark - Apeldoorn - 8 oktober - 11.00 tot 16.00 uur.

Activiteiten / doelstellingen.
1. Al meer dan 35 chr./kerkelijke organisaties / werkgroepen die voornamelijk locaal actief zijn, hebben zich aangemeld voor deelname; zij presenteren hun producten en/of diensten.
2. Een 10-tal zang-/muziekgroepen en koren, een kinderkoor, een dansgroep laten hun kunnen zien en horen. Het merendeel van die activiteiten worden uitgevoerd vanuit de muziektent. Voor de luisteraars zijn er vòòr de muziektent een aantal stoelen geplaatst. Neem z.m. ook zelf een stoeltje mee.
3. Een 7-tal kerkelijke voorgangers (uit de locale kerken) zullen in 5 minuten een bijbelse boodschap brengen, afgestemd op zowel het kerkelijke als wel het buiten-kerkelijke publiek.
4. Een belangrijk aspect is de interkerkelijke ontmoeting met mede-christenen, maar het biedt ook de kans om buiten-kerkelijken te informeren over het blijde Evangelie van Jezus Christus.

De interkerkelijke werkgroep is bezig om het programma voor te bereiden. Van meerdere kanten kregen zij positieve reacties; het Event krijgt steeds meer vorm. Ook attributen (w.o. een springkussen) voor de kinderen zijn aanwezig.
De werkgroep is enthousiast; bent u het ook? Er zijn nog wel medewerkers nodig.

 https://www.kerkproeverij-apeldoorn.nl/  


Locatie
Oranjepark