JvV gaat op pad onder het moto "Uit het leven gegrepen"'

29 augustus 2019
09:30 tot 16:00

Jeugd van Vroeger gaat een dagje uit naar Harderwijk
en wat gaan wij daar doen? lees verder....

29 augustus 2019
09:30 tot 16:00

Jeugd van Vroeger gaat een dagje uit naar Harderwijk
en wat gaan wij daar doen? lees verder....

Wij verzamelen om 9.30 uur bij Menorah aan de Paslaan 9/11 en wij vertrekken om circa 9.45 uur  via een mooie toeristische route naar Harderwijk. Daar bezoeken het Marius van Dockum museum, nadat wij onderweg eerst koffie hebben gedronken. Het museum bevindt zich in een van de mooiste panden van Harderwijk, de voormalige Snijkamer van de Universiteit van Harderwijk.
Marius van Dockum is schilder en illustrator woont in Ugchelen en geniet, zeker de laatste tijd, grote bekendheid met o.a.schilderijen die uit het leven gegrepen zijn. Dat is ook de reden waarom wij dit uitje “Uit het leven gegrepen" genoemd hebben.
Vervolgens gebruiken wij een eenvoudige lunch in hotel restaurant Monopole aan de Boulevard om daarna een bijzondere molen te gaan bezoeken. Deze kunnen wij gaan bekijken en er wordt een en ander uitgelegd.

Ook zijn er leuke souvenirs te koop en wij kunnen er nog een kopje koffie of thee drinken. 
Wij  keren weer huiswaarts, nadat er een groepsfoto is gemaakt.
Kortom het beloofd weer een leuke en interessante dag te worden, waarbij ook tijd is om met elkaar te beppen of te chillen.
Zou u graag mee willen? 
Speciaal voor hen die al 60 lentes jong zijn en normaal niet naar de Jeugd van Vroeger gaan, die kunnen zich ook opgeven. De kosten bedragen in dat geval € 25,00 p/p incl. koffie en gebak, entree,  lunch en vervoer. Opgeven bij Goos Zeijl 0642470601