Nieuws

Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn

Op zondagavond 25 oktober is er weer het maandelijks Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn bij De Ontmoeting, (Vergadering van Gelovigen), Hoofdstraat 220.

Maak tijd vrij voor gebed

Vasten is iets laten wat je normaalgesproken wél doet. Je maakt tijd vrij voor gebed. Juist in deze tijd is gebed ontzettend belangrijk. Doe daarom mee met bidden & vasten in het weekend van vrijdagavond 30 oktober tot zondagmorgen 1 november.

Sneak-preview nieuwe homepage

Het is zover, per 1 oktober heeft de website een nieuw jasje. Hier alvast een sneak-preview met wat er gaat veranderen.

Gebedshuis Apeldoorn weer open

Gebedshuis Apeldoorn is sinds half juni weer open, maar met de nodige beperkingen.

Metamorfose bovenzaal!

We kunnen weer koffie drinken in de nieuwe bovenzaal!

Nieuws van Jacoline van der Kraan

Wat is de grootste vreugde voor een zendeling? Als hij mensenlevens gered ziet worden voor de eeuwigheid door de genade van de vergeving van zonden door Jezus Christus!

Discipelschapscursus 'Vrijheid in Christus'

Begin oktober starten we weer met de discipelschapscursus ‘Vrijheid in Christus'. Je bent als volgeling van Jezus nooit uitgeleerd, of je nu al lange tijd of sinds kort christen bent. Op welke manier merk je in je dagelijks leven iets van je christen-zijn? ‘God maakt vrij’, maar wat betekent dat voor jou persoonlijk? Als de Bijbel Gods woord en waarheid is, waarom is het dan soms zo lastig om die waarheid in alle facetten van je leven te zien?
Naar het archief
1 2 3 ... 4