Nieuws

Oliebollen-actie Schenkers

Beste gemeenteleden, Zoals jullie wellicht weten mag ik mij samen met mijn collega's inzetten voor Schenkers: een café dat horeca gebruikt als middel om mensen te bereiken met God's liefde (Joh. 15:12). Door alle maatregelen zijn we in een lastig pakket terecht gekomen, waar we ons graag weer uit werken. In samenwerking met St. Williams hebben we een oliebollen-actie opgezet. Lees hier waarom zij deze actie van harte aanbevelen. Vanuit de kerken in Apeldoorn vragen we of jullie ons willen helpen door middel van deze actie. Vriendelijke groet! Matt van Maastricht en de rest van de 'Sjenkies'.

Kopie van Livestream gaat achter de login

Vanaf november 2021 zijn de livestreams van onze diensten alleen nog te bekijken achter een login. Dit betekent dat alleen leden / vrienden / gastleden die in onze administratie staan geregistreerd de dienst live kunnen volgen en/of de volledige dienst later nog kunnen zien.

Livestream gaat achter de login

Vanaf november 2021 zijn de livestreams van onze diensten alleen nog te bekijken achter een login. Dit betekent dat alleen leden / vrienden / gastleden die in onze administratie staan geregistreerd de dienst live kunnen volgen en/of de volledige dienst later nog kunnen zien.

Connectgroepen

Afgelopen weken hebben we, door middel van teasers en een ansichtkaart, jullie aandacht geprobeerd te trekken voor iets nieuws dat gaat starten voor jong en oud. Als je de speurtocht via de link op de ansichtkaart had gedaan wist je al eerder dan de rest wat we gaan doen.

Dankoffer Dankbaar

We hebben eind februari naar onze zendelingen en zendingsmedewerkers weer een mooie bijdrage uit het dankoffer 2020 over kunnen maken. In dit artikel willen we een aantal reacties die we ontvingen graag met jullie delen.

Teleurstelling of antwoord op gebed

Afgelopen week vrijdag werden mijn hartritmestoornissen zo hevig, dat ik naar het ziekenhuis moest - een dikke teleurstelling, want ik bad al lang dat het nu een keer genoeg zou zijn met al die ziektes en problemen.

Wandelen met een vluchteling

Wil je wandelen met een nieuwkomer? Met iemand die in de vluchtelingenopvang woont en heel graag Nederlanders wil ontmoeten, de taal wil leren en Apeldoorn wil ontdekken?

Taart en een plekje op de 'Wall of Fame!'

Hanneke Schoorstra , buurtzendeling van Menorah van het Buurtpalet in de wijk Orden is verrast met een grote taart en interview van Radio 5 in het programma 'Niet Alleen!.

Een nieuw EO-radio programma op de zondagavond.

Week van gebed 2021

In verband met de strenge lockdown zijn wij helaas genoodzaakt om in Apeldoorn de "Week van Gebed 2021 voor eenheid" uit te stellen. De Week van Gebed, die gepland stond op 17 t/m 24 januari 2021, wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Wij hopen dat het later dit jaar wel weer goed mogelijk wordt om elkaar fysiek te ontmoeten en samen te bidden voor eenheid. Maaike van Gemeren, Jan van Dijk, Luc Cozijnsen
Naar het archief
1 2 3 ... 4