Livestream gaat achter de login

Vanaf november 2021 zijn de livestreams van onze diensten alleen nog te bekijken achter een login. Dit betekent dat alleen leden / vrienden / gastleden die in onze administratie staan geregistreerd de dienst live kunnen volgen en/of de volledige dienst later nog kunnen zien.

Dit bericht is geplaatst op 20-10-2021

We kiezen hiervoor om meer vrijheid te creëren om tijdens de diensten bijvoorbeeld ruimte te geven om met naam en toenaam te bidden voor onze zieken of om ruimte te geven om een profetie uit te spreken. Ook de aanbiddingsteams hebben aangegeven zich vrijer te voelen als de dienst meer “besloten” is.

Preek gemist?
De preken zullen achteraf nog wel via Youtube door iedereen kunnen worden bekeken. In de week volgende op de dienst zal de preek door het secretariaat op Youtube en onze website worden gepubliceerd waar alle belangstellenden deze kunnen bekijken of beluisteren.

Belangstellenden zonder login
Eventuele belangstellenden die een keer livestream willen bekijken, kunnen dit bij het secretariaat info@menorahapeldoorn.nl kenbaar maken. Zij krijgen dan een éénmalige mogelijkheid om een livestream te bekijken. Om een zondagse livestream te kunnen zien, moeten zij dan uiterlijk vrijdag, via een mail, contact opnemen met het secretariaat.

Maak je login in orde
Voor jou als livestream-kijkende-lezer is het dus belangrijk dat je kunt inloggen via de website als je de dienst live wilt volgen. Heb je je login nooit gebruikt of ben je 'm vergeten, dan kun je bij “veel gestelde vragen” lezen hoe je zelf je wachtwoord kunt resetten. Mocht dat niet lukken meld dit dan bij “website beheer”. Zij kunnen je login opnieuw instellen. Als het nodig is komen we thuis bij je langs om je te helpen met inloggen. Zo hoef je geen dienst te missen.