Biebbabbels

Vorige week dinsdag was de eerste studieavond over het onderwerp ‘Hoe lees jij de Bijbel?’. Bas Moes heeft toen ook aangegeven dat er in het kader van deze studie goede boeken te leen zijn bij de bibliotheek, w.o. het boek ‘Verantwoord Bijbelgebruik’ van John Boekhout. Deze en andere titels zullen we de komende zondagen op de tafel leggen, zodat je ze in kunt kijken en misschien wilt lenen. Van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst op 20-10-2021
Daarnaast willen we je nog wijzen op de groene bak, die ook op de tafel staat, vlak om het hoekje, naast de deur. Daarin zitten boeken, die ‘uitgelezen’ zijn, d.w.z. die niet meer uitgeleend worden, of boeken waarvan we al een exemplaar in de kast hebben staan. Omdat we ruimte in de kast moeten maken voor nieuwe boeken, zullen er regelmatig andere titels in de bak liggen. Dus het is de moeite waard om af en toe eens te komen kijken.
Deze boeken mag je in principe zo meenemen, maar we vinden het wel fijn als je een gift in het spaarbusje wilt doen. Dit geld kunnen we weer voor nieuwe boeken gebruiken. Alvast bedankt!

Het B-team