Oliebollen-actie Schenkers

Beste gemeenteleden, Zoals jullie wellicht weten mag ik mij samen met mijn collega's inzetten voor Schenkers: een café dat horeca gebruikt als middel om mensen te bereiken met God's liefde (Joh. 15:12). Door alle maatregelen zijn we in een lastig pakket terecht gekomen, waar we ons graag weer uit werken. In samenwerking met St. Williams hebben we een oliebollen-actie opgezet. Lees hier waarom zij deze actie van harte aanbevelen. Vanuit de kerken in Apeldoorn vragen we of jullie ons willen helpen door middel van deze actie. Vriendelijke groet! Matt van Maastricht en de rest van de 'Sjenkies'.

Dit bericht is geplaatst op 15-12-2021

Stichting Williams beveelt deze actie van harte aan

Zoals u wellicht weet is Stichting Williams namens alle kerkgenootschappen in Apeldoorn nauw betrokken bij Christelijk Café Schenkers. Deze Stichting heeft mooie plannen met de locatie van Schenkers om jongeren 'met een lekke band' een kans te bieden om mee te draaien in de maatschappij.

Toen corona kwam heeft dit de plannen vertraagd. Matt van Maastricht, de eigenaar van Schenkers, zit met de huidige lockdown in een lastig parket. Met nauwelijks omzet maar wel met doorlopende kosten is het lastig ondernemen.
Wij roepen iedereen die Christelijk jongerenwerk een warm hart toedraagt op deze actie te gebruiken om hem en zijn team weer een duw in de rug te geven door hen te helpen met hun oliebollen-actie.

Doet u ook mee? Bestel dan via de website van Schenkers.