Update Covid19

We zijn nu twee jaar in coronatijd onderweg geweest en we hebben flinke offers gebracht. Verplichte afstand, mondmaskers, geen koffiedrinken vóór en na de dienst, maximale bezoekersaantallen, niet meezingen, Zoomvergaderingen en dan vergeten we ongetwijfeld nog zaken.

Wat kan een samenleving in korte tijd drastisch veranderen.

Dit bericht is geplaatst op 22-02-2022

Lieve Broers en Zussen,

Is dit dan echt de laatste update over de coronamaatregelen in Menorah? Laten we bidden van wel.

Als leiderschapsteam zijn we dankbaar dat we deze turbulente tijd met elkaar zijn doorgekomen. Elkaar vasthoudend, aandacht voor elkaar, elkaar helpend als de nood aan de man kwam, elkaar bemoedigen met een kaartje of een belletje. Samen hebben we ons er doorheen geslagen. Samen, omdat we ons verbonden weten in Hem die NIET verandert. Hij bleef dezelfde, Zijn liefde en trouw bleven ons dragen. Hij die was en is, zal van generatie op generatie de steeds Aanwezige zijn, die neerdalend tot ons, zal komen om te dragen, ondersteunen, troosten, bemoedigen, verlossen en te transformeren van slavernij naar vrijheid. Voor Hem alle eer!

Nu de maatregelen overal worden afgeschaft bewegen we natuurlijk mee. Voor de komende tijd handhaven we alleen op het balkon nog de 1,5 meter afstandsregel voor onze kwetsbaren. Zij kunnen blijven reserveren. Er zijn 20 tickets beschikbaar.

Het koffiedrinken blijft voor en na de dienst mogelijk. Na de dienst wordt er ook beneden in de hal koffie geschonken. Houdt rekening met elkaar en wijk uit de zaal in, als het te druk in de hal wordt.

We hopen dat iedereen komende zondag weer naar Menorah komt om samen, met elkaar Psalm 100 werkelijkheid te maken:

Kom bij Hem en zing een loflied.
Bevestig dat u weet dat de Here de enige God is.
Hij heeft alles gemaakt, ook ons en wij zijn van Hem.
Wij zijn zijn volk en Hij zorgt voor ons.
Zing een loflied wanneer u de tempelpoort ingaat.
Laat het in zijn voorhof klinken en prijs zijn naam.
De Here is goed voor ons.
Zijn goedheid reikt tot in de eeuwigheid.
Hij blijft trouw van generatie op generatie.

Psalm 100

 

 

Gods zegen,

Leiderschapsteam