Inzamelingsactie Oekraïne

Wij geloven dat het onze taak is om goed voor onze naaste te zorgen, vooral als zij in nood verkeren. Daarom brengen wij binnenkort noodzakelijke spullen naar de grens van Oekraïne, om de mensen daar te ondersteunen.

Dit bericht is geplaatst op 13-03-2022

Wij zijn Robert en Lisette IJsselstein. Misschien kennen sommigen van jullie ons nog wel van onze tijd bij Menorah :) Wij geloven dat het onze taak is om goed voor onze naaste te zorgen, vooral als zij in nood verkeren. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, maar wij houden van een praktische aanpak. Daarom brengen wij binnenkort noodzakelijke spullen naar de grens van Oekraïne, om de mensen daar te ondersteunen.

Wat is het idee?

Vorig jaar hebben wij een (grote) bus gekocht om te verbouwen naar een camper. Momenteel staat hij nog helemaal leeg, en hebben we genoeg ruimte om veel goederen te vervoeren.

Wat is ons plan?

Wat hebben wij dus nodig?

Wat hebben we al op het moment van schrijven?

.. wij proberen via ons eigen netwerk mensen te bereiken die andere organisaties misschien niet bereiken.

We willen zo transparant mogelijk zijn over welke donaties we hebben gekregen, en welke kosten we maken. Daarom houden we online alle administratie over de donaties en kosten bij: Klik hier voor het overzicht..

Waarom doen we dit, terwijl er ook andere, grotere partijen zijn die dit organiseren?

Omdat wij geloven dat dit is wat we moeten doen. Natuurlijk zijn er andere partijen die het veel grootser aanpakken. Maar wij proberen via ons eigen netwerk mensen te bereiken die andere organisaties misschien niet bereiken.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact op via robert.ij@hotmail.com of 06 57 34 38 67.

Robert & Lisette