Gebedstraining

 • Agenda

  feb
  24
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
  mrt
  3
  Begint om 09:30
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Een aantal weken geleden hebben we u geïnformeerd over een nieuw boek: ‘Stel je de hemel eens voor’ van John Burke. Dick van Bloois heeft dit boek in het Nederlands vertaald.
  Als je altijd al fietscoach wilde zijn, is dit de ultieme uitdaging. En als je schuur te klein wordt, zie hier de oplossing.......fietsen gevraagd.
 • Laatste preek

  feb
  10
  Ton Vegt
  Jezus vernederde zichzelf om te dienen. En werd later door God de Vader verhoogd, opdat een ieder zou zeggen Jezus is Heer.

Gebed is de sleutel voor verandering! Gebedstraining onder leiding van Herman Boon. Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober.

Kom jij in actie?

De eerste kerk in Jeruzalem werd een wereldveranderende kerk toen na aanhoudend bidden op de Pinksterdag de Heilige Geest werd uitgestort. Nog altijd is gebed een kracht die doet veranderen. Kom jij in actie? Ga jij met ons meebidden voor veranderingen? Veranderingen in je eigen leven, veranderingen in je gezin, veranderingen in je relaties, veranderingen in Menorah, veranderingen in ……

Op 12 en 13 oktober organiseren we samen met Herman Boon een gebedstraining. We kijken kort terug naar de thema’s van de vorige training (wat is gebed en waarom is het belangrijk) om daarna stil te staan bij: Bidden, hoe doe je dat? We sluiten af met het thema: Er is strijd rond gebed.

Vrijdagavond starten we om 20.00 uur. Zaterdag om 10.00 uur.

Als oudsten zullen we dat weekend ook vasten en we vragen je om te overwegen om mee te vasten. Lukt het je niet om de gebedstraining bij te wonen, probeer dan ergens in het weekend tijd vrij te maken om gewoon bij je thuis met ons mee te bidden. Houd de website in de gaten, want daar zullen we de onderwerpen noemen waarvoor we specifiek gaan bidden.

Kom jij in actie?! Meld je dan aan via: jaapderijk@gmail.com

(Ben je lid van Menorah, geef dit dan even aan wanneer je je aanmeldt.)

Geplaatst op 04-10-2018