Gebedstraining

 • Agenda

  dec
  20
  Begint om 10:45
  dec
  20
  Begint om 15:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  20 januari t/m 27 januari. ‘Recht voor ogen’ is het thema van de Week van Gebed 2019.
  De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand, november, het Wonder van Verlossing.
 • Laatste preek

  dec
  02
  Johan Evenblij
  Het tweede wonder van het kruis gaat over verlossing. Wat betekent verlossing? Het nieuwe testament gebruikt 4 woorden om de verschillende aspecten van verlossing te beschrijven.

Gebed is de sleutel voor verandering! Gebedstraining onder leiding van Herman Boon. Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober.

Kom jij in actie?

De eerste kerk in Jeruzalem werd een wereldveranderende kerk toen na aanhoudend bidden op de Pinksterdag de Heilige Geest werd uitgestort. Nog altijd is gebed een kracht die doet veranderen. Kom jij in actie? Ga jij met ons meebidden voor veranderingen? Veranderingen in je eigen leven, veranderingen in je gezin, veranderingen in je relaties, veranderingen in Menorah, veranderingen in ……

Op 12 en 13 oktober organiseren we samen met Herman Boon een gebedstraining. We kijken kort terug naar de thema’s van de vorige training (wat is gebed en waarom is het belangrijk) om daarna stil te staan bij: Bidden, hoe doe je dat? We sluiten af met het thema: Er is strijd rond gebed.

Vrijdagavond starten we om 20.00 uur. Zaterdag om 10.00 uur.

Als oudsten zullen we dat weekend ook vasten en we vragen je om te overwegen om mee te vasten. Lukt het je niet om de gebedstraining bij te wonen, probeer dan ergens in het weekend tijd vrij te maken om gewoon bij je thuis met ons mee te bidden. Houd de website in de gaten, want daar zullen we de onderwerpen noemen waarvoor we specifiek gaan bidden.

Kom jij in actie?! Meld je dan aan via: jaapderijk@gmail.com

(Ben je lid van Menorah, geef dit dan even aan wanneer je je aanmeldt.)

Geplaatst op 04-10-2018