Gebedsweekend Menorah

 • Agenda

  jan
  24
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
  jan
  25
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Op zondag 28 januari wordt de dienst helemaal door onze tieners ingevuld en georganiseerd. Iedereen van harte welkom!
  In 'Gelderse Koppen' (Omroep Gelderland): 'Plonia ten Voorde wast haren en fluistert hiermee respect in.' Bekijk het filmpje.
 • Laatste preek

  jan
  21
  Johan Evenblij
  Aan het begin van de week van gebed een oproep om te bidden! Gebed is samenwerken met God zodat de krachten van Zijn Koninkrijk op aarde zichtbaar worden. God kiest ervoor om met Zijn kinderen samen te werken! In deze samenwerking worden de krachten van het Koninkrijk zichtbaar in de kerk.

Vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2018.

(We vragen je om te overwegen ook mee te vasten.)

In het jaar 2018 nemen we meer tijd om samen te bidden. Eind vorig jaar was er een studieweekend met onderwijs over gebed. Komend weekend gaan we het geleerde in praktijk brengen! Het beloofd dus een dynamisch gebedsweekend te worden! 

We starten vrijdagavond om 19.00 uur met lofprijzing en aanbidding. Tijdens de momenten van gebed zullen we deze avond bidden voor thema’s die binnen Menorah aan de orde zijn (jeugd / gebouw / bedieningen / zieken en verder alles wat God ons aanreikt) We verwachten rond 21.00 uur af te sluiten.

Zaterdagmiddag starten we om 16.00 uur. Tijdens de gebedsmomenten bidden we dan voor Menorah en onze invloed als gemeente naar buiten toe. Onderwerpen dan zijn bijvoorbeeld, zending, evangelisatie, samenwerking/gebed kerken in Apeldoorn, gemeente Apeldoorn (overheid), Plexat en DTZ. We sluiten af rond 18.00 uur.

Op zondag is het thema van de dienst gebed. Aansluitend aan de dienst is er dan voor degenen die gevast hebben een gezamenlijke lunch.
* We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die ons kunnen helpen om voor aanstaande zondag broodjes klaar te maken. Wie komt ons helpen? Graag even een mailtje naar Ab Tempelmans Plat

Lees meer over gebed. Download de pdf.

10-01-2018