Gebedsweekend Menorah

 • Agenda

  apr
  27
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
  apr
  29
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  De kapsalon van DTZ is genomineerd voor de Ab Harrewijn Prijs.
  In 'Gelderse Koppen' (Omroep Gelderland): 'Plonia ten Voorde wast haren en fluistert hiermee respect in.' Bekijk het filmpje.
 • Laatste preek

  apr
  22
  Johan Smoorenburg
  Als volgelingen van Jezus worden we opgeroepen om vrucht te dragen, veel vrucht. Ons leven zou daarom in het teken moeten staan van vruchtdragen. Het gaat er dan niet zozeer om dat we iets bereiken . Iets voor anderen betekenen is dan van groter belang. Wat beteken jij voor de mensen waar je mee omgaat? Als je vrucht wilt dragen is het van belang om te groeien, is het van belang dat zaken als geloof, deugd, kennis, zelfbeheersing, volharding, godsvrucht, broederliefde en liefde voor iedereen, zichtbaar worden. Als deze zaken bij ons aanwezig zijn, kan het niet anders dan dat we vrucht dragen en iets betekenen.

Vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2018.

(We vragen je om te overwegen ook mee te vasten.)

In het jaar 2018 nemen we meer tijd om samen te bidden. Eind vorig jaar was er een studieweekend met onderwijs over gebed. Komend weekend gaan we het geleerde in praktijk brengen! Het beloofd dus een dynamisch gebedsweekend te worden! 

We starten vrijdagavond om 19.00 uur met lofprijzing en aanbidding. Tijdens de momenten van gebed zullen we deze avond bidden voor thema’s die binnen Menorah aan de orde zijn (jeugd / gebouw / bedieningen / zieken en verder alles wat God ons aanreikt) We verwachten rond 21.00 uur af te sluiten.

Zaterdagmiddag starten we om 16.00 uur. Tijdens de gebedsmomenten bidden we dan voor Menorah en onze invloed als gemeente naar buiten toe. Onderwerpen dan zijn bijvoorbeeld, zending, evangelisatie, samenwerking/gebed kerken in Apeldoorn, gemeente Apeldoorn (overheid), Plexat en DTZ. We sluiten af rond 18.00 uur.

Op zondag is het thema van de dienst gebed. Aansluitend aan de dienst is er dan voor degenen die gevast hebben een gezamenlijke lunch.
* We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die ons kunnen helpen om voor aanstaande zondag broodjes klaar te maken. Wie komt ons helpen? Graag even een mailtje naar Ab Tempelmans Plat

Lees meer over gebed. Download de pdf.

10-01-2018