Start Discipelschapscursus

Vrijheid in Christus ... een discipelschapscursus in 13 delen. Vanaf 4 oktober 2018, 19:30 uur in Menorah.

U zult de Waarheid kennen en de Waarheid zal u Vrij maken!
{ Johannes 8:32 }

Veel christenen voelen wel aan dat ze voor God nog niet hun volle mogelijkheden, hun potentieel, bereikt hebben. Ze voelen zich soms vastzitten in allerlei dingen die hen belemmeren en waar ze zich vaak ook voor schamen: gewoontezonden, negatieve gedachten, angsten, niet kunnen vergeven, cynisme, een over-kritische houding, verslavingen enzovoort…. Ze zouden graag anders willen, toch lijkt het maar niet te lukken om geestelijk te groeien.
Deze cursus zal je helpen om je de verbazingwekkende waarheid van je nieuwe identiteit in Christus eigen te maken. Hoe kun je de misleiding van de vijand ontmaskeren en weerstaan? Hoe ga je verder? De cursus is geen ‘snelle oplossing’, maar zal waarschijnlijk een enorme verandering in je leven als christen teweegbrengen.

Deze cursus gaat er niet over hoe je je gedraagt, maar over hoe je gelooft! Christus heeft ons als christen al vrijgemaakt (Gal 5:1) en heeft ons alles wat we nodig hebben al gegeven (2 Petrus 1:3). Maar het voelt niet altijd zo en er zijn allerlei soorten belemmeringen die om ontmaskering en opruiming vragen. Daarover gaat deze cursus van 13 avonden en één hele (bevrijdings)dag.

Voor wie is deze cursus?
Deze discipelschapscursus is voor elke christen. Voor hen die al lang christen zijn, maar ook voor hen die nog maar net die keuze hebben gemaakt. We starten met een nieuwe cursus in oktober 2018. Als je op de hoogte wilt blijven kun je het aanmeldingsformulier invullen.

De cursus zal je helpen om ...
● door te breken naar een grotere mate van geestelijke volwassenheid
● gebieden van misleiding (die je groei belemmeren) te ontdekken
● persoonlijke en geestelijke conflicten op te lossen
● vaardigheden te krijgen om je denken te vernieuwen en vrij te worden van negatieve gedachten en verkeerde gedragspatronen ..
● helemaal ‘vrij’ te worden om een vruchtbare discipel van Jezus te worden!

Docenten en kosten
We werken met docenten die deze cursus al eerder hebben gegeven. Zij zullen in deze cursus (met materiaal van Neil Anderson en Steve Goss) regelmatig ook van hun eigen ervaringen delen. De cursus is interactief. Je mag volop meedoen. De cursus is tweewekelijks. Als de data bekend zijn worden ze op de website gepubliceerd. De cursus is gratis, je moet wel een tientje betalen voor het cursusmateriaal.

In die 13 avonden komende volgende onderwerpen langs (aanvang steeds 19.30 uur):

Wat vonden cursisten van de cursus?

Meer informatie of aanmelden?
Aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldingsformulier. We willen graag weten hoeveel deelnemers er komen. We hebben beperkte capaciteit. Adres van de cursus: Menorah, Paslaan 11 in Apeldoorn (ingang The Lounge: deur achteraan het parkeerterrein, ingang parkeerterrein links van het gebouw).

Aanmelden

Wil je alle informatie printen? Download hier de pdf-versie.

* Deze discipelschapscursus rond het onderwerp ‘Hoe word ik Vrij in Christus’ is gebouwd door Freedom in Christ Ministries Nederland en wordt aangeboden vanuit Menorah Apeldoorn.

Geplaatst op 03-09-2018