Fietsles

Als je altijd al fietscoach wilde zijn, is dit de ultieme uitdaging. En als je schuur te klein wordt, zie hier de oplossing.......fietsen gevraagd.

Vanuit Hatice Peksen, maatschappelijk werkster van de wijk bij Stimenz, kwam het verzoek of er bij ’t Buurtpalet in Orden fietsles gegeven kan worden aan allochtone vrouwen, veelal van Arabische afkomst. Buurtbewoners die fietsles willen krijgen, zijn er genoeg, maar we zoeken nog een of twee vrouwen die het leuk vinden om, op vrijwillige basis, deze groep vrouwen willen leren fietsen.

Heb je een paar uur in de week over, en wil je graag vanaf het voorjaar iets dergelijks doen voor onze medelanders, hoor ik graag van je! Wij geven de voorkeur aan voor in de middag, van 13.30 tot 14.30 uur  bijvoorbeeld.

Ook zoeken we nog een paar 24 of 26 inch damesfietsen met lage instap, om op te oefenen. Heb je nog een fiets over, omdat je een elektrische fiets hebt gekocht, of om een andere reden, laat het ons weten! Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de coördinator van ’t Buurtpalet, Hanneke Schoorstra tel: 06-19453999 of via mail hannekeschoorstra@gmail.com

Geplaatst op 05-02-2019