Naar Zambia

 • Agenda

  nov
  21
  Begint om 19:00
  Gebouw Menorah
  nov
  22
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Shine the Light of Christmas. 21 december 2019. Een concert van Graham Kendrick is een unieke kans om Kerst te vieren in een bijzondere sfeer. Een feest om niet meer te vergeten.
  Op donderdagmiddag 28 november komt de Jeugd van Vroeger opnieuw bij elkaar. Wij gaan met de MAF( Mission Aviation Fellowship) naar verre oorden.
 • Laatste preek

  nov
  10
  Johan Evenblij
  Als Petrus door de Heer Jezus wordt verteld dat hij binnenkort zal sterven, schrijft hij zijn 2e brief. Hij houdt zijn lezers voor hoe ze onbelemmerd toegang kunnen krijgen tot het eeuwige koninkrijk van de Heer Jezus Christus. Belangrijke lessen, ook voor vandaag!

Marije Nijburg gaat deze zomer met nog meer andere tieners helpen in Zambia.

Hallo gemeente! 

Voor de mensen die me niet kennen: ik ben Marije Nijburg, 16 jaar. Van kleins af aan droom ik er al van om kinderen te helpen in Afrika. Ik dacht dat ik dat pas ergens rond mijn dertigste zou doen, maar Gods wegen leiden vaak anders dan wij denken. Ik ga dus deze zomer al met een oom en een heleboel andere tieners naar Zambia. Daar gaan we in een heel arm dorpje een keuken bouwen bij de bijbelschool die mijn oom daar in 2005 heeft opgericht. Tijdens een zware storm zijn in 2016 helaas een aantal primitieve gebouwtjes ingestort. Dus wij gaan twee weken lang ons best doen om zoveel mogelijk werk te verrichten. Maar aan zo’n project zit wel een prijskaartje, want een keuken bouwen kost natuurlijk het één en ander. Daarom zou ik graag jullie hulp als gemeente willen vragen. Sponsors voor bouw- en keukenmaterialen zijn heel erg welkom, maar ook ben ik bereid om tegen een vergoeding de handen uit de mouwen te steken: cakes bakken, klussen in huis of tuin, honden uitlaten, boodschappen doen, oppassen, noem het maar op. Natuurlijk kunt u mij ook al uw vragen stellen die ik graag beantwoord.

Doneren kan via doneeractie.nl/zambia-vrijwilligerswerk/-32876

Foto boven: werken met kinderen
Foto's onder: bouwen in Miloso, kinderen in Miloso en studeren aan de Bijbelschool

   

Geplaatst op 20-05-2019