Sponsorconcert

 • Agenda

  feb
  20
  Begint om 19:00
  Gebouw Menorah
  feb
  23
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Zondagavond 22 maart 2020, bidden voor Apeldoorn en omliggende dorpen. Let op: afwijkende aanvangstijd. Aanvang 19.30 uur. Ontvangst 19.00 uur.
  't Buurtpalet, de kleurrijke plek waar mensen elkaar echt ontmoeten. Dit inloophuis in Orden geeft er handen en voeten aan. Bent u ook benieuwd hoe zij dat doen?
 • Laatste preek

  feb
  16
  Johan Evenblij
  Hoe weet ik of een idee van God komt? Wanneer spreekt God tot mij? Verzin ik het zelf of is het echt van U Heer? In deze preek 7 toetsstenen om te bepalen of een idee, gedachte, woord van God komt.

Myrthe van Dorth geeft op zaterdag 29 juni een pianoconcert om haar trainingsjaar te financieren. 'Ik ga volgende jaar de 1-jarige interne trainingsschool Foundation4life doen.'

Hallo allemaal,

Ik ben Myrthe van Dorth, 17 jaar, en ik heb besloten om volgend jaar een jaar apart te zetten voor God. Ik ga namelijk de 1-jarige interne trainingsschool Foundation4life doen (https://foundation4life.nl/ ). Het wordt een jaar waarin ik een fundament van het woord van God ga opbouwen, aan mijn persoonlijke ontwikkeling ga werken en ga doen wat Jezus deed. 

Omdat dit jaar niet gratis is, heb ik een idee bedacht om geld in te zamelen.
Ik heb besloten om een pianoconcert te geven. 
Dit concert zal plaatsvinden op zaterdagavond 29 juni van 19:30 uur tot 20:30 uur in de Walviszaal in Gigant (Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn Centrum). 
Ik zal deze avond een aantal stukken op de piano laten horen. Daarnaast zullen ook Iris, mijn zusje en Kim, mijn vriendin, een stuk spelen. 
Bent u enthousiast om te komen en wilt u mij graag sponsoren, stuur dan even een mailtje naar esmee.m2002@gmail.com , dan zal ik u een gratis toegangsbewijs toesturen. Aan het einde van het concert is er een collecte om sponsorgeld op te halen voor de Bijbelschool.Alvast bedankt voor uw steun! Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groeten,
Myrthe van Dorth

Geplaatst op 21-05-2019