Sponsorconcert

Myrthe van Dorth geeft op zaterdag 29 juni een pianoconcert om haar trainingsjaar te financieren. 'Ik ga volgende jaar de 1-jarige interne trainingsschool Foundation4life doen.'

Hallo allemaal,

Ik ben Myrthe van Dorth, 17 jaar, en ik heb besloten om volgend jaar een jaar apart te zetten voor God. Ik ga namelijk de 1-jarige interne trainingsschool Foundation4life doen (https://foundation4life.nl/ ). Het wordt een jaar waarin ik een fundament van het woord van God ga opbouwen, aan mijn persoonlijke ontwikkeling ga werken en ga doen wat Jezus deed. 

Omdat dit jaar niet gratis is, heb ik een idee bedacht om geld in te zamelen.
Ik heb besloten om een pianoconcert te geven. 
Dit concert zal plaatsvinden op zaterdagavond 29 juni van 19:30 uur tot 20:30 uur in de Walviszaal in Gigant (Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn Centrum). 
Ik zal deze avond een aantal stukken op de piano laten horen. Daarnaast zullen ook Iris, mijn zusje en Kim, mijn vriendin, een stuk spelen. 
Bent u enthousiast om te komen en wilt u mij graag sponsoren, stuur dan even een mailtje naar esmee.m2002@gmail.com , dan zal ik u een gratis toegangsbewijs toesturen. Aan het einde van het concert is er een collecte om sponsorgeld op te halen voor de Bijbelschool.Alvast bedankt voor uw steun! Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groeten,
Myrthe van Dorth

Geplaatst op 21-05-2019