Hulp gevraagd!

Hulp gevraagd bij Pleinmarkt van inloophuis ’t Buurtpalet!

Op zaterdag 14 september a.s. organiseren we in en om ontmoetingsplek ’t Buurtpalet in Orden een grote Pleinmarkt. Van 10.00 tot 16.30 uur zijn er allerlei kramen met koffie, hapjes, kleding, huisraad, antiek, een veiling, bingo, en creatieve workshops en voor de kinderen is er in de ochtend een kleedjesmarkt en in de middag een spelencircuit. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de activiteiten van het Buurtpalet en opknappen van het gebouw.

Naast onze vaste medewerkers en vrijwilligers is extra hulp op die dag erg welkom. Wil je een kraampje bemensen, hapjes of bloemstukken maken, helpen bij de kinderactiviteiten (schminken, bingo, spelencircuit) of voor een dag een veilingmeester zijn, dan kun je je opgeven bij de coördinator van ’t Buurtpalet, Hanneke Schoorstra, tel: 06-19453999, of via mail hannekeschoorstra@gmail.com

Ook zijn wij op zoek naar goede, gangbare spullen voor de verkoop, zoals (moderne en schone kinder-heren en dames) kleding, huisraad, antiek en curiosa enz. Tussen 7 en 13 september kunnen de spullen bij ’t Buurtpalet gebracht worden, na overleg met Hanneke over het tijdstip. (adres Buurtcentrum: Pieter Saenredamstraat 15a, gebouw op het terrein van speeltuin Kindervreugd).

Klik hier voor de poster

Geplaatst op 27-08-2019