Zingende ijsjes

 • Agenda

  dec
  15
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
  dec
  15
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Donderdag 19 dec is er een speciale Kerstviering bij de Jeugd van Vroeger in een fantastische setting met als thema “de Timmerman”
  Al zes en een half jaar wordt de garderobe één keer in de maand omgetoverd tot een heuse kapsalon. De kapsalon is nu in een compleet nieuw jasje gestoken.
 • Laatste preek

  dec
  08
  Ben Verkaar
  Waar ben jij mee bezig? Heb jij geloof voor de zaken die God jouw specifiek wil toevertrouwen? Had Zacharias geloof voor een wonder? Had Maria geloof voor een wonder? Heb jij geloof voor een wonder?

Uit het 'Menorah' leven gegrepen!

Afgelopen zondag 1 september zijn er, als start van het school-en werkseizoen ijsjes geschept.
Met vier stoere ijsOPscheppers (zie foto) en heel veel smikkelende kinderen en volwassenen, zorgde het koele ijs voor veel onderlinge warmte.

Tijdens het ijsjes smikkelen, werd door één van de leden van de Jeugd van Vroeger een eigen geschreven lied gezongen op de wijs van "uit het leven gegrepen." 
Joop Haafkens heeft dit lied gemaakt n.a.v. de geweldig mooie uitgaansdag, eerder deze maand, die de Jeugd van Vroeger heeft beleefd.

Met elkaar zo'n ochtend beleven, van heeeeeeeeel jong tot en met de zilveren highlights, geeft warmte en verbondenheid weer!

Foto's Peter Vroon


 

Geplaatst op 10-09-2019