Zingende ijsjes

 • Agenda

  aug
  9
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
 • Laatste preek

  jul
  26
  Rob van Os
  Jezus komt spoedig! Wat betekenen deze woorden die al zo'n 2000 jaar geleden werden uitgesproken? Hoe bedoel je spoedig?

Uit het 'Menorah' leven gegrepen!

Afgelopen zondag 1 september zijn er, als start van het school-en werkseizoen ijsjes geschept.
Met vier stoere ijsOPscheppers (zie foto) en heel veel smikkelende kinderen en volwassenen, zorgde het koele ijs voor veel onderlinge warmte.

Tijdens het ijsjes smikkelen, werd door één van de leden van de Jeugd van Vroeger een eigen geschreven lied gezongen op de wijs van "uit het leven gegrepen." 
Joop Haafkens heeft dit lied gemaakt n.a.v. de geweldig mooie uitgaansdag, eerder deze maand, die de Jeugd van Vroeger heeft beleefd.

Met elkaar zo'n ochtend beleven, van heeeeeeeeel jong tot en met de zilveren highlights, geeft warmte en verbondenheid weer!

Foto's Peter Vroon


 

Geplaatst op 10-09-2019