Graham Kendrick komt naar Apeldoorn!

 • Agenda

  aug
  9
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
 • Laatste preek

  jul
  26
  Rob van Os
  Jezus komt spoedig! Wat betekenen deze woorden die al zo'n 2000 jaar geleden werden uitgesproken? Hoe bedoel je spoedig?

Shine the Light of Christmas. 21 december 2019, Menorah. Een concert van Graham Kendrick is een unieke kans om Kerst te vieren in een bijzondere sfeer. Een feest om niet meer te vergeten.

Graham Kendrick is een Britse singer-songwriter die wereldwijde bekendheid geniet door zijn vele muziekalbums. Zijn songs worden over de hele wereld gezongen.

Kerst en Kendrick gaan al jaren hand in hand.
Hij bracht diverse Kerstalbums uit (waaronder 'The Gift' en 'Dreaming of a Holy Night') om de belangrijkste geboorte in de geschiedenis tot zijn recht te laten komen in muziek.

Met medewerking van de prachtige vocalen van Forever Worship en Sisters Vocal Group belooft dit een bijzondere avond te worden.

Deze avond is een feest voor jong en oud gevuld met meeslepende muziek. Graham Kendrick brengt je bij het kloppend hart van het Kerstfeest.

Lees meer en bestel je kaarten

Geplaatst op 11-12-2019