Nieuwe speelgoedkast

 • Agenda

  dec
  15
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
  dec
  15
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Donderdag 19 dec is er een speciale Kerstviering bij de Jeugd van Vroeger in een fantastische setting met als thema “de Timmerman”
  Al zes en een half jaar wordt de garderobe één keer in de maand omgetoverd tot een heuse kapsalon. De kapsalon is nu in een compleet nieuw jasje gestoken.
 • Laatste preek

  dec
  08
  Ben Verkaar
  Waar ben jij mee bezig? Heb jij geloof voor de zaken die God jouw specifiek wil toevertrouwen? Had Zacharias geloof voor een wonder? Had Maria geloof voor een wonder? Heb jij geloof voor een wonder?

Lekker bezig zijn!

Op zondagmorgen na de dienst komen er veel kinderen boven gezellig spelen, terwijl hun papa's & mama's bijpraten met de andere papa's & mama's.

Om het speelplezier nog leuker te maken zijn een paar gemeenteleden super creatief bezig geweest met het bouwen van een gloednieuwe speelgoedkast, waar de kinderen bij kunnen zitten. Daar wordt druk gebruik van gemaakt. Kleuren, tekenen, bouwen met lego en nu ook lezen in de kinderboeken uit de Menorahbibliotheek!! Hoe leuk is het om de kinderen zo lekker met elkaar bezig te zien tijdens het koffiedrinken!

 

Geplaatst op 04-12-2019