Graham Kendrick bracht ons in Kerstsfeer

 • Agenda

  sep
  27
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  okt
  1
  Begint om 19:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Vanaf donderdag 1 oktober zijn de HealingRooms in Menorah weer geopend!
  Dankzij versoepeling van de maatregelen rond COVID-19 kunnen we als Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn voor het eerst sinds een half jaar weer samenkomen.
 • Laatste preek

  sep
  20
  Johan Evenblij
  Back to basics! In deze nieuwe serie aandacht voor de kerk. Waarom we de Bijbel als uitgangspunt nemen voor ons denken over de Kerk.

Graham Kendrick, vergezeld van band en zangers, gaf op 21 december een kerstconcert waarin veel bekende ‘Christmas gospels’ de revue passeerden.

Graham Kendrick bracht ons in Kerstsfeer

Foto's: Peter Vroon. Bekijk hier alle foto's

In het speciaal voor de gelegenheid aangelichte gebouw en in een sfeervolle verlichte zaal haalde de 72-jarige singer-songwriter alles uit de kast om het publiek  mee te nemen in zijn wereld van muziek en geloof.  

Ondersteund door ‘Forever Worship’ en ‘Sisters Vocal Group’ werd het een swingende avond waarin er door de ruim 200 bezoekers heerlijk uitbundig werd meegezongen met zijn nummers en ook genoten werd van alles wat Graham zong en speelde.

Graham is een gepassioneerde artiest die met zijn vriendelijke uitstraling ook tijdens zijn concerten als ambassadeur  aandacht geeft en vraagt voor Compassion Nederland. Op deze manier wil Graham muziek en nood in de wereld combineren voor een beter leven van de kwetsbaren in deze wereld.

Zowel tijdens het  parkeren, bij ontvangst in de hal en tijdens de pauze mochten wij ons als Menorah op de ons bekende gastvrije manier presenteren.  De gestroomlijnde organisatie zorgde ervoor dat alles plezierig verliep en de gasten zich welkom voelden.

Voor de liefhebber van gospel was het een onvergetelijke avond en een mooie aanloop naar het feest van de geboorte van onze Messias.

Kernteam “special events”

 

 

 

Geplaatst op 04-01-2020