Parkeren

 • Agenda

  aug
  9
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
 • Laatste preek

  jul
  26
  Rob van Os
  Jezus komt spoedig! Wat betekenen deze woorden die al zo'n 2000 jaar geleden werden uitgesproken? Hoe bedoel je spoedig?

Parkeerplaats niet toegankelijk op 31 januari.

Op vrijdagavond 31 januari wordt de parkeerplaats van Menorah gebruikt als passage tijdens de Midwinter Marathon van Apeldoorn. Dit gaat wellicht wat overlast opleveren voor u als gebruiker, vandaar dit bericht. Er kan slechts beperkt geparkeerd worden vanaf de namiddag. Als er geparkeerd dient te worden, moet u de auto aan de linkerkant van de parkeerplaats plaatsen (aan de kant van de heg naast Poppe). Vanuit de organisatie komen ze het terrein dan afzetten, wat betekent dat de parkeerplaats vanaf ongeveer 17.30 – 21.30 uur niet toegankelijk is.
Geplaatst op 07-01-2020