Coördinator kinder- en jeugdwerk

Voor onze evangelische zendingsgemeente Menorah in Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende


COÖRDINATOR

KINDER– EN JEUGDWERK

(16 uur per week)

Menorah is een betrokken kerk in Apeldoorn, waar iedereen welkom is.

We zijn een kerk waar we er voor elkaar zijn en meeleven in praktische hulp, gebed en persoonlijke contact. De Bijbel is de basis en Jezus Christus is ons voorbeeld!

We hebben tot doel om mensen van alle leeftijden te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Daarnaast zendt Menorah mensen uit naar binnen- en buitenland om Gods liefde uit te delen. Het gebouw van Menorah staat in het centrum van Apeldoorn, waardoor we makkelijk praktisch hulp kunnen bieden aan bijvoorbeeld dak- en thuislozen. Menorah is een liefdevolle gemeenschap voor mensen in Apeldoorn en omgeving; we zijn een kerk met veel initiatieven. 

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende coördinator kinder- en jeugdwerk die mede vormgeeft aan de opzet van het kinder- en jeugdwerk en vrijwilligers hierin meeneemt, coacht en begeleidt. De coördinator kinder- en jeugdwerk is een professional die, om goed te kunnen functioneren, nauw zal samenwerken met het bestuur en een specifieke opdracht voor het kinder- en jeugdwerk heeft.

Kijk hier voor de volledige vacature en mogelijkheid om te solliciteren

Geplaatst op 14-04-2020