Coördinator kinder- en jeugdwerk

 • Agenda

  aug
  9
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
 • Laatste preek

  jul
  26
  Rob van Os
  Jezus komt spoedig! Wat betekenen deze woorden die al zo'n 2000 jaar geleden werden uitgesproken? Hoe bedoel je spoedig?

Voor onze evangelische zendingsgemeente Menorah in Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende


COÖRDINATOR

KINDER– EN JEUGDWERK

(16 uur per week)

Menorah is een betrokken kerk in Apeldoorn, waar iedereen welkom is.

We zijn een kerk waar we er voor elkaar zijn en meeleven in praktische hulp, gebed en persoonlijke contact. De Bijbel is de basis en Jezus Christus is ons voorbeeld!

We hebben tot doel om mensen van alle leeftijden te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Daarnaast zendt Menorah mensen uit naar binnen- en buitenland om Gods liefde uit te delen. Het gebouw van Menorah staat in het centrum van Apeldoorn, waardoor we makkelijk praktisch hulp kunnen bieden aan bijvoorbeeld dak- en thuislozen. Menorah is een liefdevolle gemeenschap voor mensen in Apeldoorn en omgeving; we zijn een kerk met veel initiatieven. 

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende coördinator kinder- en jeugdwerk die mede vormgeeft aan de opzet van het kinder- en jeugdwerk en vrijwilligers hierin meeneemt, coacht en begeleidt. De coördinator kinder- en jeugdwerk is een professional die, om goed te kunnen functioneren, nauw zal samenwerken met het bestuur en een specifieke opdracht voor het kinder- en jeugdwerk heeft.

Kijk hier voor de volledige vacature en mogelijkheid om te solliciteren

Geplaatst op 14-04-2020