Diensten via livestream

 • Agenda

  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  23
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
 • Laatste preek

  aug
  09
  Richard Bijl
  Gods grootheid wordt onder andere zichtbaar in de schepping. Zijn grootheid gaat boven ons voorstellingsvermogen, zo gaan ook Gods plannen al ons begrip te boven. Niets loopt Hem uit de hand, Hij draagt alle dingen door alleen maar te spreken. Zijn woorden zijn waarheid en wij doen er goed aan ons te richten op Zijn waarheid. Als we ons daar op richten zullen we even in Zijn vrede. En, je zult niet meer verbaast zijn, ook die vrede gaat weer alle begrip te boven! Eigenlijk geen wonder: want het is Gods vrede!

Volg onze diensten via de live-stream.

Anders dan je van ons gewend bent nodigen we je uit om onze diensten tot 1 juni via onze livestream te volgen. Ons gebouw zal niet open zijn voor publiek. Verder zal de dienst gewoon doorgaan zoals je gewend bent, inclusief muziek van onze band. Via https://www.menorahapeldoorn.nl/live kun je onze diensten bekijken.

 

Geplaatst op 08-06-2020