Interkerkelijk gebed

Dankzij versoepeling van de maatregelen rond COVID-19 kunnen we als Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn voor het eerst sinds een half jaar weer samenkomen.

Dit bericht is geplaatst op 19-09-2020

Onze ontmoeting zal zijn op zondagavond 27 september om 19.30 uur bij de Baptistengemeente Apeldoorn aan de bosweg 77 in Apeldoorn. De bijeenkomst vindt plaats in de kerkzaal en niet zoals gebruikelijk in de achterzaal. Zo is er meer ruimte om afstand te houden en de regels van de overheid in acht te nemen. We zullen dan ook nog niet hardop zingen. Vanaf 19.00 uur is er ontvangst met koffie en thee. Wij vragen u ruim van te voren aanwezig te zijn, omdat wij ieder verzoeken om zich tevoren bij de ingang even in te schrijven.

Gastvrijheid op anderhalve meter?

Onder de titel “Gastvrijheid op anderhalve meter?” zal vanuit 4 verschillende kerken iemand kort delen hoe zij het kerkelijk leven de afgelopen tijd hebben ingevuld. Daarna gaan wij daarvoor bidden.
Na opnieuw een korte introductie is er “Gebed voor ondernemers in Apeldoorn”, naar aanleiding van hun problemen en zorgen in deze tijd.
Info: Luc Cozijnsen en Jolanda Kraaijkamp