Maak tijd vrij voor gebed

Vasten is iets laten wat je normaalgesproken wél doet. Je maakt tijd vrij voor gebed. Juist in deze tijd is gebed ontzettend belangrijk. Doe daarom mee met bidden & vasten in het weekend van vrijdagavond 30 oktober tot zondagmorgen 1 november.

Dit bericht is geplaatst op 05-10-2020

Vasten kan op allerlei manieren. De een slaat een maaltijd over, de ander zet zijn mobiel uit. Weer een ander kijkt een weekend lang geen film. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je in dat weekend meer bidt dan gewoonlijk.

Bidden kan thuis, maar ook met elkaar. Kies wat het beste bij je past. In Menorah is een programma met gebedsblokken waar we gaan bidden voor diverse onderwerpen.

Laten we samen onze stem in de hemel horen (Jesaja 58). Gebed verbindt ons met God én met elkaar. Juist die verbinding missen we in deze periode. Meer lezen.

In Filippenzen 4 staat: De Heer is dicht bij ons. Maak je geen zorgen, maar vraag God alles wat je nodig hebt. Bid tot God, wat er ook gebeurt. En dank Hem altijd. Dan zal God Zijn vrede aan jullie geven. Dat is een vrede die geen mens ooit gekend heeft. Die vrede zal jullie gevoel en jullie gedachten beschermen tegen al het kwaad. Want jullie horen bij Jezus Christus.