Beleven in geloof

Connect & Vorming » Beleven in geloof

Contact de teamleider

  • Carolina Lanting

Natuurlijk zien we elkaar op zondagochtend in de dienst. Maar het is ook mooi om elkaar op andere manieren en momenten te ontmoeten. Daarom is er MenorahCONNECT.

De CONNECTgroepen zijn bedoeld om op ontspannen manier met elkaar het geloof te beleven. Dat kan natuurlijk door in de bijbel te duiken, maar het kan ook heerlijk zijn om met een groepje mensen te koken, te fotograferen, te wandelen, te schilderen, een boekbespreking te doen, motor te rijden….. je kunt het zo gek niet bedenken of er is een CONNECTgroep van te maken. 

Maar CONNECTgroepen zijn meer dan een plek waar je ontspannen samen kunt komen. Het is ook een plek waar je elkaar beter kunt leren kennen, waar je levensgebeurtenissen kunt delen, waar je jezelf kunt zijn.

We hebben de groepen onderverdeeld in twee clusters:

  • CONNECT & Beleef voor hobbies, sport en samen dingen doen
  • CONNECT & Geloof voor (bijbel)studie, gebed, geloofsopbouw

Klik op de tegels hieronder en meld je aan voor een CONNECTgroep van jouw keuze.

Zit die er nog niet bij? Overweeg dan om zelf een CONNECTgroep te starten.

Vragen:
Heb je vragen of suggesties over de mogelijkheden van MenorahCONNECT?  Log in op Mijn Menorah en neem dan een kijkje bij veel gestelde vragen of neem contact op met de teamleider. 

Wil je je aanmelden voor een CONNECT groep, kies dan een van de contactmogelijkheden op deze pagina voor meer (interne) informatie en mogelijkheden.

   

 


 


Beleef
Geloof