Laatste nieuws

Open Monumentendag Menorah!

Wat een geweldig mooie dag was het afgelopen 14 september 2019. Ruim vierhonderd mensen vonden de weg naar Menorah om ons gebouw te bezichtigen.

Zingende ijsjes

Uit het 'Menorah' leven gegrepen!

Menorah Avondmaal-Tray

Prachtige trays met daarin de uitgesneden naam MENORAH!

Vrouwen - Moeder Verwendag in Menorah

Wat was dat leuk! Vrouwen - Moeder Verwendag in Menorah!

Het wonder van verzoening

De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019 de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Verzoening.

Het wonder van bevrijding

De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Bevrijding

Het wonder van genezing

De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Genezing.

Het wonder van reiniging

De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Reiniging.

Het wonder van Verlossing

De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Verlossing.
Naar het archief
1 2 3 ... 4