Wij Menorah

Overig » Wij Menorah

Contact de teamleider

  • Esther de Jong- ten Voorde

Een Nieuw Hoofdstuk Begint: Welkom bij "Wij Menorah"!

We zijn verheugd om een verandering aan te kondigen die ons gemeente-zijn nog meer verbindt en versterkt. Met trots introduceren we onze vernieuwde groep, voorheen bekend als "Diensten," die nu de voorlopige naam draagt: "Wij Menorah."

Deze naamswijziging markeert een bewuste verschuiving in ons communicatieplatform, waarin we streven naar een nog diepere betrokkenheid, samenwerking en gedeelde betekenis. "Wij Menorah" heeft als doel om niet alleen berichten te delen, maar biedt ook de mogelijkheid om op berichten te reageren. Lees hier nog een keer het hele artikel met de aankondiging van deze wijziging

We nodigen je uit om deel te nemen aan dit nieuwe hoofdstuk van ons gemeente-zijn. Of je nu een bericht, een gebed, een getuigenis, napraten over de dienst of een aankondiging wilt delen, zorg dat je lid bent van deze groep en plaats vervolgens hier je prikbordbericht en deel het met andere gemeenteleden.

Aanmelden groep

Meld je als lid aan op deze groep (zie de knop "Aanmelden" bovenaan deze pagina).  Alleen de personen die lid zijn van deze groep zien je bericht, kunnen reageren of kunnen reacties lezen. Ben je eenmaal aangemeld dan verschijnt op de plek bovenaan de pagina de knop "Groep verlaten". Je kunt dan later weer terug komen en je aanmelden. Alleen gemeenteleden met een login kunnen zich aanmelden voor deze groep.

Enkele spelregels voor het plaatsen van berichten

  • Plaats alleen korte berichten die alleen intern blijven (ze kunnen nooit openbaar gemaakt worden). Er zijn geen opmaak vereisen en volstaan met maximaal één foto of bijlage.
  • Alleen personen die lid zijn van deze groep krijgen hiervan notificaties en kunnen evt. reageren op berichten.
  • Je kan jezelf ieder moment afmelden of opnieuw aanmelden voor deze groep. Ben je afgemeld dan krijg je geen notificaties
  • Er is geen moderatie of redactie op wat geplaatst wordt. Plaats alleen berichten of reacties die opbouwend zijn aan ons gemeente-zijn.
  • Heb je hulp nodig bij plaatsen stuur dan een bericht aan de redactie (voorheen nieuwsbrief redactie)
  • Verwijder berichten weer wanneer de actualiteit verstreken is.

Tip: Heeft u iets aan te bieden of hebt u iets nodig, word dan lid van de groep Vraag & Aanbod.