Vragen en Antwoorden

 • Agenda

  jan
  25
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
  jan
  26
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Reiniging.
  De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Verlossing.
 • Laatste preek

  jan
  13
  Kees Goedhart
  Een kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven. De naam van Jezus is essentieel voor ons leven

Heeft uw een vraag over de werking van de website of bent u op zoek naar informatie dan kunt u hier terecht.

Vragen en Antwoorden

Sinds de introductie van de nieuwe website in 2016 zijn er een aantal artikelen verschenen met uitleg over het gebruik van "Mijn Menorah".  Die artikelen kunt u hier nog eens rustig nalezen. Hopenlijk krijgt u zo al antwoord op uw vragen.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u hier uw vraag stellen.

Klik hier indien je in contact wilt komen met de website beheerder


Lidmaatschap

 • Voor het aanvragen van lidmaatschap van Menorah heeft u een persoonlijke login nodig voor het besloten gedeelte van de website. Dit besloten gedeelte heet "Mijn Menorah"

  Hebt u nog geen persoonlijke login,  dan kunt deze aanvragen door een email sturen naar info@menorahapeldoorn.nl. U kunt ook persoonlijk contact zoeken met een van de bestuurleden. Er zijn dan twee mogelijkheden.

  • Als uw gegevens reeds bekend zijn in onze administratie, maar u hebt nog geen login dan ontvangt u eerst uw persoonlijke login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.
  • Zijn uw gegevens niet bekend dan ontvangt u via email een online registratieformulier voor aanvraag van uw persoonlijk login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.

  Hebt u al een persoonlijke login voor "Mijn Menorah" dan vindt u het aanvraagformulier lidmaatschap op de homepage onder "LEDEN"