Vragen en Antwoorden

 • Agenda

  apr
  27
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
  apr
  29
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  De kapsalon van DTZ is genomineerd voor de Ab Harrewijn Prijs.
  In 'Gelderse Koppen' (Omroep Gelderland): 'Plonia ten Voorde wast haren en fluistert hiermee respect in.' Bekijk het filmpje.
 • Laatste preek

  apr
  22
  Johan Smoorenburg
  Als volgelingen van Jezus worden we opgeroepen om vrucht te dragen, veel vrucht. Ons leven zou daarom in het teken moeten staan van vruchtdragen. Het gaat er dan niet zozeer om dat we iets bereiken . Iets voor anderen betekenen is dan van groter belang. Wat beteken jij voor de mensen waar je mee omgaat? Als je vrucht wilt dragen is het van belang om te groeien, is het van belang dat zaken als geloof, deugd, kennis, zelfbeheersing, volharding, godsvrucht, broederliefde en liefde voor iedereen, zichtbaar worden. Als deze zaken bij ons aanwezig zijn, kan het niet anders dan dat we vrucht dragen en iets betekenen.

Heeft uw een vraag over de werking van de website of bent u op zoek naar informatie dan kunt u hier terecht.

Vragen en Antwoorden

Sinds de introductie van de nieuwe website in 2016 zijn er een aantal artikelen verschenen met uitleg over het gebruik van "Mijn Menorah".  Die artikelen kunt u hier nog eens rustig nalezen. Hopenlijk krijgt u zo al antwoord op uw vragen.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u hier uw vraag stellen.


Lidmaatschap

 • Voor het aanvragen van lidmaatschap van Menorah heeft u een persoonlijke login nodig voor het besloten gedeelte van de website. Dit besloten gedeelte heet "Mijn Menorah"

  Hebt u nog geen persoonlijke login,  dan kunt deze aanvragen door een email sturen naar info@menorahapeldoorn.nl. U kunt ook persoonlijk contact zoeken met een van de bestuurleden. Er zijn dan twee mogelijkheden.

  • Als uw gegevens reeds bekend zijn in onze administratie, maar u hebt nog geen login dan ontvangt u eerst uw persoonlijke login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.
  • Zijn uw gegevens niet bekend dan ontvangt u via email een online registratieformulier voor aanvraag van uw persoonlijk login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.

  Hebt u al een persoonlijke login voor "Mijn Menorah" dan vindt u het aanvraagformulier lidmaatschap op de homepage onder "LEDEN"