Vragen en Antwoorden

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
  dec
  13
  Begint om 14:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Op zondag 10 september sprak Jan-Willem Grievink over "David als (Joods) Messias-voorbeeld". Die preek was de laatste in een serie van twaalf preken over David. In dit artikel geeft Jan-Willem een inleiding op de serie preken die via onze website nog steeds te beluisteren is.
  In 'Gelderse Koppen' (Omroep Gelderland): 'Plonia ten Voorde wast haren en fluistert hiermee respect in.' Bekijk het filmpje.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Bart Doornweerd
  God geeft ons in de Bijbel veel beloften. Kunnen wij rustig achterover zitten en wachten tot Zijn beloften ons in de schoot vallen? Of hebben wij een verantwoordelijkheid en taak om de beloften ons te kunnen toe-eigenen? In deze preek antwoorden die ons bemoedigen, troosten en aanmoedigen!

Heeft uw een vraag over de werking van de website of bent u op zoek naar informatie dan kunt u hier terecht.

Vragen en Antwoorden

Sinds de introductie van de nieuwe website in 2016 zijn er een aantal artikelen verschenen met uitleg over het gebruik van "Mijn Menorah".  Die artikelen kunt u hier nog eens rustig nalezen. Hopenlijk krijgt u zo al antwoord op uw vragen.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u hier uw vraag stellen.


Lidmaatschap

 • Voor het aanvragen van lidmaatschap van Menorah heeft u een persoonlijke login nodig voor het besloten gedeelte van de website. Dit besloten gedeelte heet "Mijn Menorah"

  Hebt u nog geen persoonlijke login,  dan kunt deze aanvragen door een email sturen naar info@menorahapeldoorn.nl. U kunt ook persoonlijk contact zoeken met een van de bestuurleden. Er zijn dan twee mogelijkheden.

  • Als uw gegevens reeds bekend zijn in onze administratie, maar u hebt nog geen login dan ontvangt u eerst uw persoonlijke login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.
  • Zijn uw gegevens niet bekend dan ontvangt u via email een online registratieformulier voor aanvraag van uw persoonlijk login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.

  Hebt u al een persoonlijke login voor "Mijn Menorah" dan vindt u het aanvraagformulier lidmaatschap op de homepage onder "LEDEN"