Vragen en Antwoorden

 • Agenda

  nov
  21
  Begint om 19:00
  Gebouw Menorah
  nov
  22
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Shine the Light of Christmas. 21 december 2019. Een concert van Graham Kendrick is een unieke kans om Kerst te vieren in een bijzondere sfeer. Een feest om niet meer te vergeten.
  Op donderdagmiddag 28 november komt de Jeugd van Vroeger opnieuw bij elkaar. Wij gaan met de MAF( Mission Aviation Fellowship) naar verre oorden.
 • Laatste preek

  nov
  10
  Johan Evenblij
  Als Petrus door de Heer Jezus wordt verteld dat hij binnenkort zal sterven, schrijft hij zijn 2e brief. Hij houdt zijn lezers voor hoe ze onbelemmerd toegang kunnen krijgen tot het eeuwige koninkrijk van de Heer Jezus Christus. Belangrijke lessen, ook voor vandaag!

Heeft uw een vraag over de werking van de website of bent u op zoek naar informatie dan kunt u hier terecht.

Vragen en Antwoorden

Sinds de introductie van de nieuwe website in 2016 zijn er een aantal artikelen verschenen met uitleg over het gebruik van "Mijn Menorah".  Die artikelen kunt u hier nog eens rustig nalezen. Hopenlijk krijgt u zo al antwoord op uw vragen.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u hier uw vraag stellen.

Klik hier indien je in contact wilt komen met de website beheerder


Lidmaatschap

 • Voor het aanvragen van lidmaatschap van Menorah heeft u een persoonlijke login nodig voor het besloten gedeelte van de website. Dit besloten gedeelte heet "Mijn Menorah"

  Hebt u nog geen persoonlijke login,  dan kunt deze aanvragen door een email sturen naar info@menorahapeldoorn.nl. U kunt ook persoonlijk contact zoeken met een van de bestuurleden. Er zijn dan twee mogelijkheden.

  • Als uw gegevens reeds bekend zijn in onze administratie, maar u hebt nog geen login dan ontvangt u eerst uw persoonlijke login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.
  • Zijn uw gegevens niet bekend dan ontvangt u via email een online registratieformulier voor aanvraag van uw persoonlijk login, waarmee u het lidmaatschap kunt aanvragen.

  Hebt u al een persoonlijke login voor "Mijn Menorah" dan vindt u het aanvraagformulier lidmaatschap op de homepage onder "LEDEN"