Veel gestelde vragen

Heeft uw een vraag over de werking van de website of bent u op zoek naar informatie dan kunt u hier terecht.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen. 

Staat uw vraag hier niet tussen? Controleer dan eerst of u wel bent ingelogd. Er verschijnen hier dan nog veel meer vagen en antwoorden. Staat uw vraag er dan nog niet, dan kunt u hier uw vraag stellen.

 


  • Gebruik je persoonlijke logingegevens om in te loggen op "Mijn Menorah". Ga (navigeer) in het notificatie centrum (rechtsboven klik op je naam) en selecteer "Mijn gemeente". Klik op "Mijn profiel". Hiermee kom je op een overzicht met je gegevens en die van je gezin. Druk op de knop "Mijn Instellingen" (Tandwiel symbool "  " naast uw naam). Je komt nu op een omgeving (met verschillende pagina's) waar je jouw persoonlijke gegevens kunt controleren en aanpassen. 

    Ben je gezinsbeheerder dan kan je op je profielpagina gezinsleden toevoegen en verwijderen. Ben je gezinsbeheerder dan zie je op de profielpagina van één van je gezinsleden ook het hierboven getoonde Tandwiel symbool, waarmee je persoonlijke gegevens van je gezinslid kunt aanpassen. 

    Een snelle manier om je gegevens van gezinsleden te bewerken kan via de optie "Mijn gezin". Deze optie vind je ook in het notificatie centrum rechtsboven in het menu onder uw naam.