Giften

We zijn op veel manieren met elkaar verbonden: in ons geloof in de onze Hemelse Vader, onze saamhorigheid, in ons gebed én in dankbaarheid. En omdat we geloven dat we ook met ons geld dankbaarheid en betrokkenheid mogen uiten, volgen hieronder de mogelijkheden om te kunnen geven.

 

  • U kunt via de website van Menorah direct geven. U gaat naar het formulier onder aan deze pagina en kiest een datum en een bedrag. Via Ideal wordt u direct naar uw bank doorgestuurd om het bedrag direct te kunnen overmaken.
  • In de GIVT app kunt u uit de lijst “Menorah Apeldoorn” kiezen, of u kunt ook de QR code op deze pagina gebruiken.  U kunt de QR code met een Smartphone direct via uw camera scannen, de app wordt dan vanzelf geopend. Mocht u de app nog niet hebben geinstalleerd, dan volgen dan een paar korte instructies om dat alsnog te doen.
  • U mag natuurlijk geven via een bankoverschrijving het IBAN nummer is NL28 INGB 0005 4912 68

U kunt al deze opties voor, tijdens of na dienst, een gemiste preek en de livestreams uitvoeren. We bidden u toe dat Geven een onderdeel mag zijn van een leven van Aanbidding.

 

€