Geven

We zijn op veel manieren met elkaar verbonden: in ons geloof in de onze Hemelse Vader, onze saamhorigheid, in ons gebed én in dankbaarheid. En omdat we geloven dat we ook met ons geld dankbaarheid en betrokkenheid mogen uiten, volgen hieronder de mogelijkheden om te kunnen geven.

  • U kunt direct via Ideal uw gift geven. U gaat naar het formulier hieronder en kiest een doel en een bedrag. Via Ideal wordt u direct naar uw bank doorgestuurd om het bedrag over te maken.
  • In de GIVT app kunt u in de lijst “Menorah Apeldoorn” kiezen, of u kunt ook de QR code op deze pagina gebruiken. U kunt de QR code met een smartphone direct via uw camera scannen, de app wordt dan vanzelf geopend. Mocht u de app nog niet hebben geïnstalleerd, dan volgen dan een paar korte instructies om dat alsnog te doen.
  • U kunt ook een machtiging afgeven, deze wordt dan automatisch door Menorah in de komende weken van uw rekening afgeschreven. Klik dan hier voor het invullen van enkele gegevens.
  • U mag natuurlijk ook geven via een eigen bankoverschrijving. Het IBAN nummer is NL28 INGB 0005 4912 68, tnv EZG Menorah Apeldoorn. Wilt u hierbij aangeven voor welke collectedatum uw gift geldt of dat het een algemene gift is?

U kunt al deze opties voor, tijdens of na dienst, een gemiste preek en de livestreams uitvoeren. We bidden u toe dat Geven een onderdeel mag zijn van een leven van Aanbidding.

 

€