Livestream vanuit Menorah

Welkom bij de livestream van Menorah. Zodra er een nieuwe livestream gepland staat, ziet u deze hieronder klaar staan. We wensen u een gezegende dienst.

Livestream vanuit Menorah

Ervaart u problemen met het volgen van de livestream op deze pagina, volg dan de directe link naar ons YouTube Kanaal. Daar kunt u zich ook meteen abonneren op ons kanaal.

Hoewel we niet bij elkaar kunnen komen, zijn we toch op veel manieren met elkaar verbonden: in ons geloof in de onze Hemelse Vader, onze saamhorigheid, in ons gebed én in dankbaarheid. En omdat we geloven dat we ook met ons geld dankbaarheid en betrokkenheid mogen uiten, volgen hieronder de mogelijkheden om te kunnen blijven geven tijdens de livestreams:

  • U kunt via de website van Menorah direct geven. U gaat naar GIFTEN (rechts boven in de menu-balk) en kiest een datum en een bedrag. Via Ideal wordt u direct naar uw bank doorgestuurd om het bedrag direct te kunnen overmaken.
  • In de GIVT app kunt u uit de lijst “Menorah Apeldoorn” kiezen, of u kunt kiezen voor QR code scannen (zie afbeelding).  Ook kunt u de QR code met een Iphone direct via uw camera scannen, de app wordt dan vanzelf geopend. Mocht u de app nog niet hebben geinstalleerd, dan volgen dan een paar korte instructies om dat alsnog te doen
  • U mag natuurlijk geven via een bankoverschrijving het IBAN nummer is NL28 INGB 0005 4912 68

U kunt al deze opties voor, tijdens of na de livestreams uitvoeren. We bidden u toe dat Geven een onderdeel mag zijn van een leven van Aanbidding.