Preek gemist?

Heeft u een preek gemist of wilt u nog een keer luisteren naar de preek van een spreker naar keuze, dan kunt u hier terecht.

Preken blijven ongeveer 2 jaar beschikbaar op de website. Bent u op zoek naar een (oudere) preek, maar kunt u hem niet vinden, dan kunt u hier verder zoeken naar uw preek.

Preken zijn online beschikbaar sinds november 2015.


Abonneer je op onze podcast

1 2 3 ... 6 7 8
De bijbel maakt een verschil tussen kinderen van God en zonen van God. Wat ben jij? Een kind of een zoon?
Ben je een kind of een zoon?
SERIE: Algemeen
11-11-2018 | Richard Bijl
De komende maanden wordt iedere eerste zondag van de maand stilgestaan bij één van de zeven wonderen van het kruis. Het betreffende wonder is de afgelopen maand op de huiskringen uitvoerig besproken. Deze zondag wordt gesproken over "jezelf vergeven". Een uitspraak die je van tijd tot tijd hoort is: "dit vergeef ik mezelf nooit!" . Niet vergeven plaatst je in een gevangenis! Hoe ontsnap je uit je zelfgebouwde gevangenis? `
Vergeving
SERIE: De 7 wonderen van het kruis
04-11-2018 | Johan Evenblij
Een geur van Christus.
Verspreid jij een geur van Christus?
SERIE: Algemeen
28-10-2018 | Irene van Maastricht
Hoe ga je om met angst? En wat is het gevaar wanneer je angst toe laat in je leven? Vaak bidden we of God bij ons wilt zijn, maar is dit wel bijbels?
Angst overwinnen
SERIE: Algemeen
21-10-2018 | John Edens
Een kudde schapen zonder herder verliest niet alleen richting, de kudde verliest ook zijn onderlinge samenhang. Schapen zijn afhankelijk van een herder en afhankelijk van elkaar. Als Jezus naar de mensenmassa kijkt, krijgt Hij medelijden omdat ze voortgejaagd en afgemat zijn, als schapen die geen herder hebben. In deze preek leer je afhankelijk te zijn van de Herder en afhankelijk te zijn van elkaar!
Afhankelijkheid
SERIE: Algemeen
14-10-2018 | Bart Doornweerd
De vreze des Heren, woorden die vaak hebben geleid tot afstand worden in de preek ontdaan van vooroordelen en vooronderstellingen waarna blijkt dat het woorden zijn die uitnodigen tot dichterbij komen. De vreze des Heren, of hoe God heel dichtbij wil zijn.
De vreze des Heren
SERIE: Algemeen
07-10-2018 | Bas Moes
Dit kringenseizoen is het thema: De 7 wonderen van het kruis. Iedere maand zal een wonder van het kruis worden uitgelicht. Vandaag is de startzondag met een inleiding op de 7 wonderen van het kruis.
Inleiding: de 7 wonderen van het kruis
SERIE: De 7 wonderen van het kruis
30-09-2018 | Gerdien Lammers
Vuur en heerlijkheid
SERIE: Algemeen
23-09-2018 | Ben Verkaar
Het enige bijbelboek dat door de Heer Jezus zelf is gedicteerd! Een helikopterview van dit bijbelboek met praktische redenen waarom je aandacht aan dit boek zou moeten geven!
Openbaring
SERIE: Algemeen
09-09-2018 | Jan Willem Grievink
De maaltijd van de Heer vertelt Gods verhaal met mensen. Het verwijst naar 4 maaltijden: de paasmaaltijd, een offermaaltijd, een verbondsmaaltijd en een bruiloftsmaaltijd.
De maaltijd van de Heer
SERIE: Algemeen
02-09-2018 | Johan Evenblij
De Bijbel samenvatten in één zin! Jezus deed het in waarschijnlijk de meest bekende tekst uit de bijbel, Johannes 3:16. Een verdiepende, vernieuwende preek over deze zeer bekende tekst.
Johannes 3:16
SERIE: Algemeen
26-08-2018 | Henk Blankespoor
Eén van de definities van focus is: het object of de kwestie waarop het denken en de aandacht is gericht. Wat is jouw focus en wat is de focus van de kerk? Waar richten wij onze aandacht op. In deze preek een duidelijke boodschap over focus!
Focus!
SERIE: Algemeen
19-08-2018 | Richard Bijl
We hebben het allemaal, het beïnvloedt ons gedrag en het kleurt onze motieven. Ons ego. Hoe kunnen we ons ego ondergeschikt maken aan ons Christen zijn. Paulus maakte zijn ego ondergeschikt aan het volgen van Jezus, en geeft ons een inspirerend voorbeeld!
Heersen over je ego!
SERIE: Algemeen
12-08-2018 | Matt van Maastricht
Hoe God mensen vrijmaakt en leidt naar hun bestemming.
Getuigenis, God verandert mensen.
SERIE: Algemeen
29-07-2018 | Augus & Petra Lumalessil
Waarschuwing: deze preek is niet geschikt voor mensen die niet houden van wandelen......
Wandelen
SERIE: Algemeen
22-07-2018 | Ben Verkaar
1 2 3 ... 6 7 8