Lidmaatschap

 • Agenda

  mrt
  25
  Begint om 09:45
  Gebouw Menorah
  mrt
  27
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  Op woensdag 21 maart is er gebedstijd voor de Gemeenteraadsverkiezingen en op zaterdag 31 maart voor de Paasactie die zal plaatsvinden (zie het artikel elders op deze pagina).
  Op zaterdag 31 maart 2018 wordt vanaf 11.00 uur op hoek Raadhuisplein/Hoofdstraat een presentje uitgedeeld ter gelegenheid van Pasen met o.a. een boekenlegger met daarop de uitleg van Pasen.
 • Laatste preek

  maa
  18
  Johan Evenblij
  Petrus was geroepen om een visser van mensen te zijn. Doordat Herodes hem had opgesloten in de gevangenis kwam er een eind aan zijn bediening, of toch niet? Om te leven in het plan dat God voor ons heeft kan het nodig zijn dat we loskomen van zaken die ons belemmeren, dat we vrijkomen uit onze "gevangenis".

Kom je geregeld bij Menorah, en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, mensen van Menorah makkelijk bereiken en de activiteitenagenda bekijken? Meld je dan aan voor het extra deel van deze website. Je krijgt dan toegang tot 'Mijn Menorah'.

Lidmaatschap

Je kunt nog een stap verder gaan en lid worden van Menorah. Je krijgt dan inspraak in de aanstelling van oudsten en diakenen, en wordt uitgenodigd voor de ledenvergaderingen. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn en op grond van jouw geloof door onderdompeling gedoopt zijn. Lees hier meer over dopen

Vraag voor registratie of lidmaatschap van Evangelische Zendingsgemeente Menorah een digitaal formulier aan bij info@menorahapeldoorn.nl. Je kunt hiervoor ook persoonlijk contact zoeken met een van de oudsten.

Na registratie ontvang je een persoonlijke login. Je bent geregistreerd, en kunt nu inloggen bij ‘Mijn Menorah'. Wil je lid worden? Ga dan in ‘Mijn Menorah’ bij de homepage naar de kop ‘LEDEN’. Hier vind je een formulier waarmee je lid kunt worden.