Lidmaatschap

 • Agenda

  mei
  28
  Begint om 19:30
  Gebouw Menorah
  mei
  29
  Begint om 10:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  De kapsalon van DTZ is genomineerd voor de Ab Harrewijn Prijs.
  In 'Gelderse Koppen' (Omroep Gelderland): 'Plonia ten Voorde wast haren en fluistert hiermee respect in.' Bekijk het filmpje.
 • Laatste preek

  mei
  21
  Jan Willem Grievink
  Deze preek gaat over: luisteren, vechten, verlangen en vragen! Luisteren naar wat de Geest tegen de Kerk zegt. Vechten tegen de tijdsgeest in de Kerk. Verlangen naar de komst van de Heer Jezus en meer van de Heilige Geest. Vragen naar dorst om meer van de Heilige Geest.

Kom je geregeld bij Menorah, en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, mensen van Menorah makkelijk bereiken en de activiteitenagenda bekijken? "Verbind je dan met Menorah".

Lidmaatschap

Je kunt nog een stap verder gaan en lid worden van Menorah. Je krijgt dan inspraak in de aanstelling van oudsten en diakenen, en wordt uitgenodigd voor de ledenvergaderingen. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn en op grond van jouw geloof door onderdompeling gedoopt zijn. Lees hier meer over dopen

Vraag voor registratie of lidmaatschap van Evangelische Zendingsgemeente Menorah een digitaal formulier aan bij info@menorahapeldoorn.nl. Je kunt hiervoor ook persoonlijk contact zoeken met een van de oudsten.

Na registratie ontvang je een persoonlijke login. Je bent geregistreerd, en kunt nu inloggen bij ‘Mijn Menorah'. Wil je lid worden? Ga dan in ‘Mijn Menorah’ bij de homepage naar de kop ‘LEDEN’. Hier vind je een formulier waarmee je lid kunt worden.