Lidmaatschap

Kom je geregeld bij Menorah, en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, mensen van Menorah makkelijk bereiken en de activiteitenagenda bekijken? "Verbind je dan met Menorah".

Lidmaatschap

Je kunt nog een stap verder gaan en lid worden van Menorah. Je krijgt dan inspraak in de aanstelling van oudsten en diakenen, en wordt uitgenodigd voor de ledenvergaderingen. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn en op grond van jouw geloof door onderdompeling gedoopt zijn. Lees hier meer over dopen

Voor het aanvragen van lidmaatschap van Menorah heeft u een persoonlijke login nodig voor het besloten gedeelte van de website. Dit besloten gedeelte heet "Mijn Menorah"

Hebt u nog geen persoonlijke login, dan kunt deze aanvragen via de website. Ga daarvoor naar de homepage en klik daar in het menu op het   - symbool. Op het inlogscherm ziet u de uitnodiging om u te verbinden met Menorah. U ontvangt dan op korte termijn uw persoonlijke login.

Hebt u al een persoonlijke login voor "Mijn Menorah" dan vindt u, na het inloggen, in de menubalk de menu optie CONTACT. Onder deze optie vindt u dan het aanvraagformulier lidmaatschap. Bent u al lid dan is dit formulier overbodig geworden en niet zichtbaar.

Je kunt hiervoor ook persoonlijk contact zoeken met een van de oudsten.