Menorah is een evangelische ZENDINGS-gemeente.
Wij ondersteunen missionaire werkers in binnen- en buitenland.


Frankrijk

Erik en Jeltje Spruyt

Lees meer

Erik en Jeltje Spruyt geven leiding aan 'Le Rucher Ministries', een training en debriefing bediening in Cessy, een plaatsje dichtbij Genève

Haïti

Johan Smoorenburg

Lees meer

Johan Smoorenburg werkt al vele jaren voor de stichting 'Hart voor Haïti'

Indonesië

Leanne en Jaap Putters

Lees meer

Jaap en Leanne Putters en hun 3 kinderen werken bij Mission Aviation Fellowship (MAF) en zijn uitgezonden naar Papoea, Indonesië.

Indonesië

Thijs en Marijke Huijssoon

Lees meer

Log in om meer te lezen over ons werk in Indonesië.

Italië

Mark en Christine de Jonge

Lees meer

In 1982 vertrokken wij als zendelingen naar Zuid-Italië met als doel evangelisatie onder scholieren. 

Italië

Jacoline van der Kraan

Lees meer

Jacoline van der Kraan is sinds 1980 als zendelinge werkzaam en produceert samen met haar collega's van de “Assemblee di Dio in Italia” televisieprogramma’s met een duidelijke evangelische boodschap. De uitzendingen onder de naam van “Cristiani Oggi” bereiken  vele mensen die anders het Evangelie nooit zouden horen.

Martinique

Hanspeter Bolli

Lees meer

Hanspeter heeft met zijn vrouw Henneke jaren als voorgangersechtpaar in Maromme vlakbij Rouen in Frankrijk gewoond en gewerkt.

Nieuw-Zeeland

Frank en Rosemary Eijgenraam

Lees meer

Frank en Rosemary Eijgenraam werken met hun 3 kinderen als zendelingen bij Jeugd met een opdracht 'Family Ministries' in Nieuw-Zeeland.

Nederland

Michael en Belinda Eijgenraam

Lees meer

Michael & Belinda werken in het prachtige dorpje Beugen in Brabant, waar Michael lesgeeft op Cornerstone de zendingsbijbelschool van WEC. En waar ze samen de Bijbel in Beweging zetten!

Rusland

Ariana Lammers

Lees meer

Ariana Lammers woont en werkt sinds 2009 in de Russische Kaukasus voor de organisatie ’Zhivayavoda’, wat ‘Levend Water' betekent.

Wereldwijd

Hans Cozijnsen

Lees meer

Het is enkele jaren geleden dat ik in een avontuur ben gestapt waar ik eerder alleen van had kunnen dromen. Ik ervaarde een uitnodiging van God om mee te werken aan Zijn plan om Zijn heerlijkheid bekend te maken in de wereld.