Koffie schenken

Diensten » Koffie schenken

Contact de leider(s)

  • Peter Vroon
  • Christien Vroon - van de Burg
  • Plonia ten Voorde - van Hartingsveldt

Het is fijn om het gemeente zijn na de dienst voort te zetten in een warme sfeer en gastvrije omgeving onder het genot van koffie, thee en heerlijke koekjes.
Het zijn mooie momenten om elkaar te ontmoeten !

De KoffieSchenkers verzorgen en schenken iedere zondagmorgen na de dienst koffie/thee en lekkere koekjes!

Voor de kinderen is er een tafel met limonade en versnaperingen in allerlei varianten. Daarbij is er ook op de zondagmorgen na de dienst een kinderspeelhoek ingericht, zodat zij zich heerlijk kunnen vermaken en de ouders elkaar  gezellig kunnen spreken. 

Wij verzorgen ook koffie en thee voor gemeentevergaderingen, condoleances en evt andere evenementen binnen Menorah. In overleg met de oudsten verzorgt het koffieteam ook lunches na bijzondere diensten. 

Regelmatig proberen wij iets extra's toe te voegen zoals b.v. ijsjes presenteren bij begin van het schoolseizoen na de vakantieperiode. Of erwtensoep presenteren in een koude wintermaand. Enz. 

Voor degene die dit nog niet hebben mee beleeft na de dienst....... Kom en proef de koffie, voel de sfeer en ontdek de mooie contacten die hieruit kunnen ontstaan! Er is een traplift voor degene voor wie traplopen bezwaarlijk is. 

We love what we do and we do what we love!