Reiniging

 • Agenda

  jan
  25
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
  jan
  26
  Begint om 20:00
  Gebouw Menorah
 • Laatste nieuws

  De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Reiniging.
  De kringen van Menorah behandelen tot aan Pasen 2019, de zeven wonderen van het kruis. Van elk wonder van het kruis willen wij hier een korte samenvatting geven. Deze maand het Wonder van Verlossing.
In de serie van de Wonderen van het Kruis gaat deze preek over het Wonder van de Reiniging
Reiniging
Datum06-01-2019
SprekerJohan Evenblij
BijbelHebreeen 9:14
  Download als PDF

Gerelateerde preken

De 7 wonderen van het kruis
Dit kringenseizoen is het thema: De 7 wonderen van het kruis. Iedere maand zal een wonder van het kruis worden uitgelicht. Vandaag is de startzondag met een inleiding op de 7 wonderen van het kruis.
Inleiding: de 7 wonderen van het kruis
Serie: De 7 wonderen van het kruis
30-09-2018 | Gerdien Lammers
De komende maanden wordt iedere eerste zondag van de maand stilgestaan bij één van de zeven wonderen van het kruis. Het betreffende wonder is de afgelopen maand op de huiskringen uitvoerig besproken. Deze zondag wordt gesproken over "jezelf vergeven". Een uitspraak die je van tijd tot tijd hoort is: "dit vergeef ik mezelf nooit!" . Niet vergeven plaatst je in een gevangenis! Hoe ontsnap je uit je zelfgebouwde gevangenis? `
Vergeving
Serie: De 7 wonderen van het kruis
04-11-2018 | Johan Evenblij
Het tweede wonder van het kruis gaat over verlossing. Wat betekent verlossing? Het nieuwe testament gebruikt 4 woorden om de verschillende aspecten van verlossing te beschrijven.
Verlossing
Serie: De 7 wonderen van het kruis
02-12-2018 | Johan Evenblij

[ Toon alles van de serie "De 7 wonderen van het kruis" | Toon meer van Johan Evenblij ]