Ben je op weg naar je bestemming?

 • Agenda

  aug
  16
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
  aug
  23
  Begint om 10:00
  Satelliet locaties
 • Laatste nieuws

  Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM (medio juni 2020) biedt ons gebouw aan de Paslaan 11 onvoldoende ruimte om op zondagmorgen een dienst te houden waarbij alle gemeenteleden aanwezig kunnen zijn. Hierdoor staat het “elkaar ontmoeten” onder grote druk. Om dit zo goed als mogelijk te ondervangen zullen we vanaf juli gaan starten met het aanbieden van de zondagmorgen diensten in satelliet locaties.
  Mooie bloemen
Johan Evenblij - 01-09-2019
Ben jij op weg naar je bestemming? Jezus vertelt verhalen over mensen die op weg dachten te zijn naar hun bestemming maar eenmaal op de plaats van bestemming blijkt het tegendeel. Er is niet op ze gerekend! Wat ging er mis?

GERELATEERDE PREKEN

Iedere volgeling van Jezus wordt door Hem geroepen om op weg te gaan naar zijn of haar bestemming. Voor iedere Christen geldt dat het zijn bestemming is om meer te gaan lijken op de Heer Jezus zelf. Wat brengt je van je roeping bij je bestemming?
Roeping & Bestemming
SERIE: Bestemming
25-02-2018 | Johan Evenblij
Petrus was geroepen om een visser van mensen te zijn. Doordat Herodes hem had opgesloten in de gevangenis kwam er een eind aan zijn bediening, of toch niet? Om te leven in het plan dat God voor ons heeft kan het nodig zijn dat we loskomen van zaken die ons belemmeren, dat we vrijkomen uit onze "gevangenis".
Bevrijd op weg naar je bestemming!
SERIE: Bestemming
18-03-2018 | Johan Evenblij
Het volk Israël is bevrijd uit Egypte op weg naar haar bestemming. Een zorgeloze tocht, of een reis met hindernissen?
Hindernissen op weg naar je bestemming.
SERIE: Bestemming
08-07-2018 | Johan Evenblij

[ Toon alles van de serie "Bestemming" | Toon meer van Johan Evenblij ]